Login: Jelszó:

2007-03-18

A billentyűzetemért letéve az óvadékot, máris itt vagyok. Persze csaknem egy hónapos szünet után tényleg csak arra hivatkozhatok, hogy...

(ha valaki tudja, mire, az most szóljon...)

Szóval mindenre volt időm az utóbbi időben, csak a saját blogomra nem. De mielőtt a barbár hordák elkezdenének dörömbölni a kapumon, gyorsan írok postot. Egy hónapnál már biztos elkezdtek volna, de sajnos nincs kapum, ezért lehet, hogy az én fejem lett volna a dörömbölés alanya. Ami barbár hordák esetén... Ezt a képet inkább nem folytatom most.

There are comments in moderation (951)

Khmm... Ez a felirat fogadott az adminfelületen. Namármost, ebből lefogadom, hogy legalább 950 spam, ugyanis mostanában egyszerűen rohamok jönnek rá a spamgépre (asszem van egy ilyen valahol), amikoris különböző postokhoz 2 perc alatt 30-35 spam érkezik. Egypárszor tanúja voltam egy-egy ilyennek a nyitott Gmail előtt ülve, és volt, amikor gyorsabban jöttek, mintahogy törölni tudtam őket. Ennek következtében, hogy nem cselekedtem azonnal a blogom adminfelületén, lehet, hogy tönkrevágtam az adatbázis komment-részét, mert most a hatalmas mennyiség miatt állandóan Proxy Error az eredmény, ha hozzá akarok férni a tényleges moderációs felülethez. Persze akkor sem én tettem tönkre, hanem "ők". Hát b*sszák meg.

Amióta nem találkoztunk, a következő dolgok történtek:

Hajós kifejtette, hogy nem hisz a répákban
Gálvölgyi utánozta Dolák-Saly Róbertet
Hajós bevallotta, hogy nem érti, miért kell szöveges feladatokat adni
Hajós előadta a Hóvirág című dalt
Hajós elmondta a véleményét a sármos férfiakról
Hajós András Feat. Alföldi Róbert - Panka (közben rájöttem, hogy ezekhez nem igazán kell kommentár. De majd lesz, amihez igen, úgyhogy majd akkor lesz.
Hajós András - Március 15
Hajós András - Időmegállító gomb
Hajós András - K. Gertrúd

Ezek egytől egyig kötelező darabok!

Megnéztem továbbá a Kamera által homályosan című filmet, amely annak ellenére, hogy tökjól volt megcellshadingelve (na, erre rákeresve találja meg valaki a blogomat!) Keanu Reeves feje, nem tartogatott túl sok újdonsgágot, meglepetést, vagy akár valamit egyáltalán. A forradalmi képi világ miatt kapott csak 6/10-et.

A Children of Men azonban nem kap 6/10-et, mert semmi nincs, ami az átlag fölé emelné. Idézném a Csapnivalón írt hozzászólásomat a filmhez:

3,3-at nem érdemel, de 5-nél többet sem...
Felfújt hülyeség az egész, semmi eredeti, semmi átütő, semmi kreatív. Csak szomorú bámulás, erőltetett párbeszédek, lövöldözés-futás-jajistenemmostmilesz, ami ráadásul nem is izgalmas, mert evidens, hogy ki az, aki nem hal meg...

Semmi az égvilágon. Csak egy tökátlagos hollywoodi bénaság...

Tavalyról talán a The Prestige-et tudom mondani, hogy jó volt, mást nem nagyon - persze azt is lehúzta a CSPV :-)

5 pont


A "tökátlagos hollywoodi bénaság"-ot talán így utólag már kihúznám, de a tökátlagos akkor is marad. Felfoghatatlan, hogy hogy lett ennek 8.1-es ratingje, és főleg, hogy Dicska mit lát benne... Bár ezt már kifejtette a blogjában a kommentek között válaszolva, de akkoris. Illetve akkorsem. Vagy mi...

Közel egy hónap szünetnek azért megvannak a jó oldalai is. Például azok az oldalok, amelyeket a StatGép "kifejezések" menüjében a naptár egyes napjaira kattintva lehet elérni... Jöjjenek tehát a szokásos rámkeresések! Előtte azonban meglepődésemet fejezem ki afelett, hogy még mindig maradt a napi átlag 12 látogató, annak ellenére, hogy nem frissítek rendszeresen (khmm...): Ejha! Mi lenne itt, ha rendesen blogolnék? Húha...

Általánosan elmondhatjuk, hogy mindennap megtalálnak a "tekken" és a "tekken 3" kifejezésekkel. A Tekken 3 továbbra is egy jó game, bár nagyon régen nem játszottam már vele komolyan, mert mostanában a ZSNES emulátoron játszok az International Superstar Soccerrel, egy régi klasszikussal, amit Dicskával oly sokat nyúztunk, hogy kívülről tudjuk benne a focisták kamuneveit, de elkalandoztam...

Matyi és a hegedüs - Remélem, azt akartad olvasni róla, amit találtál - a te érdekedben...

t%C3%A9kken - Tákken? Tékken? Tükken? Tökken? Tűkken? Tókken? Tőkken? Túkken? Ez annyira Dicskára emlékeztető találgatós session volt, hogy tök büszke vagyok magamra :-)

146 - Miéééééééért??? Ezt most már komolyan magyarázza meg valaki! Az előzőekben ezt írtam erről:

A 10. oldal után feladtam, hogy az 1 220 000 magyar találat között rátaláljak, hányadik is vagyok én, de azért érdekelne, hogy aki ilyet beír, mit keres pontosan, hogy nálam reméli megtalálniâÂ?Ĺš?

Most már kezdem azt hinni, hogy aki kereste nálam, az meg is találta, amit keresett. De MIT, for crying out loud???

ingyen letölthető gyűrűk ura paródia - Ilyesmivel nem szolgálhatok, mégis a 16. találat vagyok rá. Talán ha idézőjelekkel tetszene keresni, kérem tisztelettel...

pancsolo kislány letölt - A google-ban a következő szövegrész van kiharapva a blogból erre való találat gyanánt:

Aki csak egy pancsoló kislány értelmi szintjével rendelkezik, az már tudja, ... és ha tetszik, a teljes gyűjtemény letölthető innen (RAR, 36 MB).

Hát persze, hogy azt hiszi a szerencsétlen, hogy azt... és fogadjunk, hogy nem töltötte le a Palikgyűjteményt, amire végülis vonatkozott, de sebaj. Eh, minek is töri magát az ember, minek is...

hülyét kapok - Igen! Ilyesmire érdemes rákeresni, ha jó blogot akar találni az ember. Remélem, visszatérő olvasót köszönthetek személyében, mert ha nem, hát hülyét kapok...

mortal kombat trilogy mit csinál - Most éppen pihen.

zeneg%C3%A9p 1980 - Itt most evidens a kérdéses ékezetes betű, de a rákeresésnél a 10. oldal után feladtam. Hogy erre hogy képes valaki órákat szánni, hogy aztán megtaláljon engem, az beyond me. Bár lesz még durvább is, just you wait...

logika gyakorlatvezető - Büszkén feszítek a 118. találatként, várva az ilyen pionírok kattintását, akik időt és fáradságot nem kímélve megtalálnak. értük is blogolok, elvtársak! Követendő példa!

izom games - "... de fontos kérdés az izom- és idegsejtek működése szempontjából. ... Chat spam can occur in any live chat environment like IRC and in-game multiplayer ..." - állítja a summázat, de persze nem hiszem, hogy aki ilyesmit keres, az valójában tudja mit. Mindenesetre elszállt az előző ünnepélyes hangulatom :-)

%22El%C5%91sz%C3%A1ll%C3%A1s%22 - Előszállás. This is easy. Legközelebb valami nehezebbet!

tekken 31 - Úgy tudtam, még az ötödik résznél tartanak csak, de mivel 2 találat is született erre a kifejezésre, azt hiszem, én tudom rosszul...

pandóra porno sms előfizetés - De most komolyan: robbanjon már az arcába a monitor az olyannak, aki ilyet beír és rám talál vele! Még ha csak simán beírja, az oké, mert vannak ilyen emberek - de így... leave me alone, goddamnit!!!

szarvasbogar szarvanak hatasa - Első találat vagyok rá. Special thanks to Hajós András. Aki nem hiszi, járjon utána.

A horrorisztikus szünet után arra kellett ébrednem, hogy Wéber Gábor és Czollner Gyula unisonóban találgatják, hogy ott van-e a fehér pötty vagy nincs...

Now Playing: Andy Hunter - Wonderful
El is felejtettem már, milyen jó. Engedjünk teret néha a klasszikusoknak is!

Komment-link

2007-03-22

Alternatív post következik, reader discretion advised...

Először egy nemlétező jelenet nemlétező részlete egy nemlétező filmből. Ez csak úgy random beugrott...

- Ha valaki megkérdezné, milyen a világnézeted, mit felelnél?
- én? Nekem erről egy vicc ugrik be két emberről, akik egy buszon utaznak, és az egyik megkérdezi a másiktól, hogy hol kell leszállnia ahhoz, hogy ide és ide eljusson, a másik meg azt mondja, hogy "Figyelj engem, kettővel azelőtt, ahol én szállok le".
- Jaja, ismerem a viccet.
- Na látod. Szóval, én mindig bunkónak tartottam a pasast: ha már úgyis ott van, akkor miért nem mondja meg neki? Egy olcsó poén kedvéért nem segít embertársának? Hova jut így a világ?... Szerintem mindenki világnézetét az ehhez a vicchez való hozzáállása határozza meg.
- Őőő... aha...


A második rész következik, szintén kontextus nélkül, az űrben lebegve:

Kisgyerekkoromban sokat hallottam az "autóbusz" szót, és sokáig izgalomban és lázban égtem, hogy mikor utazhatok már végre olyannal, hogy nézhet ki, meg mi lehet az egyáltalán. Buszt már láttam, autót is, s elképzeltem egy különleges hibridet a kettőből összegyúrva, és vártam, mikor bukkan már fel az életemben ez a tünemény.

Embertelen csalódás volt, amikor kierült, hogy a busz és az autóbusz ugyanaz...


Megjegyzés rovatunk következik

Az első fél esetében, mint említettem, nemlétező filmről van szó, nemlétező színészekkel, stb. De ha valakinek van ötlete, ki lehetne a két beszélő, elő vele! Annál is inkább, mivel most jelöltem meg 963 kommentet spamként (hála az égnek, mégis be tudta tölteni, igaz, hogy kilométer hosszú lett az oldal, még jó, hogy van olyan gomb, hogy "Mark all as Spam"), és lehet, hogy volt közte véletlenül valahogy hasznos is... Olny time will tell.

A második fél is totál random módon ugrott be. A totál random nem tévesztendő össze a totál minimállal, mert az birge reklámfilmje, amin szakadtam a röhögéstől is, meg brutálisan jó az ötlete is.

Now Playing: Massive Attack - Risingson
Alternatív posthoz alternatív muzsika dukál alapon, nomeg ez Aurora reklámfilmjének zenéje is. Már csak ezért is kötelező darab, meghát ugyebár ez a Világ Legjobb Albumának második trackje.

Komment-link

Legutóbb

Nfol

Nfol teszthozzászólást villantott.

Nfol

Dicska, a Wendigót is!

Dicska

Nnnna, most jött el a holnap. Huhh, a láncszívű gép biztosan fülembe fog kerülni, és akkor már az Os [...]

S@ti

Akkor REAGÁLJ RÁ :-) Amúgy nyilatkozz a Láncszívű gépről és az Osztva estével-ről is! Meg persze ar [...]

Dicska

Na most erre én REAGÁLOK, de most már biztos nem, mert nagyon hosszú :D. De folytatom, és akkor majd [...]

Dicska

Jujj, de jó, már nagyon várom! :D Azt hiszem, gyorsabb voltál nálam

S@ti

Nálam műkszik tűzrókáról... Neripo???

Dicska

Höhö, csak nálam nem működik a link? A Chrome legalábbis nincs vele köszönő viszonyban. Amúgy csak ó [...]

Nfol

Erről majd írok én is valamikor...

Nfol

Igen, mert annak kell jönnie, lévén a 318 a 316-nál nagyobbak közül a legkisebb. :)

Navigáció

Archívum

RSS hírforrás

Blogring

S@ti blogja a Bloghajtány motort használja, amelyet Nfol készített.

Érvényes XHTML és CSS. A bejegyzésekhez RSS-feed is tartozik, a blog forgalmát a Google Analytics méri. Köszönöm a figyelmet! ©2005-2018 by S@ti, de egyébként PD!